Blogia kirjoittaa Olli Posti ja Mari Heimala, kaksi superfoodeihin seonnutta MS-tautista.

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Valokehon eli Merkaban aktivoiminen


Ihmisen valokeho eli mer-ka-ba.Kun kirjoitin viidestä tiibetiläistä liikkeestä, kävi ilmi, että asia ei ollutkaan "common knowledge" kaikki eivät olleenkaan tienneet, mistä oli kysymys.

Valokehon voi kuvitella kolmeksi energeettiseksi pyramidiksi, jotka pyörivät ihmisen ympärillä. Kan merkaba on aktivoitu, se näyttää (niille jotkat pystyvät sen näkemään) galaksilta.

Kun Merkaba pyörii tasaisesti, fyysinen keho tuntuu energiseltä ja olo on aikaansaapa. Itse en uskalla tehdä viittä tiibetiläistä riittiä joka päivä, koska muutun niin energiseksi, että perhe ei pysty sitä kestämään.


Miten merkaba:ta pyöritetään tasapainoisesti
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=t5jygn25VkU

Valokehon avulla voi "ohjelmoida" aivan kuten tietokonettakin. Ohessa paras suomeksi löytämäni ohje valokehon ohjelmoinnista.

http://www.reuel.name/2010/12/29/miten-aktivoit-ja-ohjelmoit-merkaba-valokehosi/

Merkaba liittyy kiinteästi pyhään geometriaan ja kuvioon nimeltä elämänkukka. Tämä kuvio löytyy raunioista ja rakennuksista ympäri maapalloa.


Tästä nykypäivänä länsimaissa tästä eniten tietää  tietää Drunvalo Melchizedek. Kiinalaiset, egyptiläinen papisto, Leonardo Da Vinci jne ovat tunteneet asian. Perusteellisesti asian ymmärtäminen vaatii myös elämän kukan ymmärtämisen.

Tämä esitys antaa hyvän kokonaiskuvan asiasta.
http://www.youtube.com/watch?v=sOeKGOo_7-U

Drunvalon kehittämä meditointi merkaban aktivointiin
http://www.youtube.com/watch?v=t5jygn25VkU&feature=share&list=PLB785D4FDEE5DB3F9

1 kommentti:

  1. Merkaban perusteet ja muutenkin maailman historiaa uusiksi verrattuna siihen, miten meille on opetettu koulussa. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=U8NNHmV3QPw#!

    VastaaPoista